Hur man använder trådlös laddningsplatta på Hyundai Tucson

Induktiv laddning av smartphones i bilen blir alltmer populärt. Därför installerar allt fler OEM-tillverkare induktiva laddstationer. Den här guiden visar hur du använder trådlös laddare på Hyundai Tucson.

Indikatorlampa för trådlös laddning på Hyundai Tucson - (foto: Hyundai)

Inuti den främre konsolen finns en trådlös laddningsplatta för mobiltelefoner. Laddningsplattan är kompatibel med Qi-aktiverade mobiltelefoner.

Systemet fungerar när alla dörrar är stängda och tändningslåset är i läge ACC/ON. När du placerar telefonen på plattan (med skärmen uppåt) ser du en liten orange lampa vid Qi-logotypen, vilket indikerar att laddningen är aktiv.

Aktivera/inaktivera trådlös laddning

För att aktivera eller inaktivera funktionen för laddplattan, starta motorn och gå sedan till Användarinställningar meny. välj Bekvämlighet och tryck sedan på OK för att antingen markera eller avmarkera rutan bredvid System för trådlös laddning beroende på vad du föredrar. Tryck på OK igen för att slå på den igen.

Se även denna korta video av Bryan Gonzales som går igenom processen för att aktivera trådlös laddning på Hyundai Tucson 2020 och sedan ansluter telefonen till laddningsplattan i mittkonsolen.

Scrolla till toppen